top of page
3R1A1518-bewerkt laag.jpg

&GAGEMENT CASES

Verhalen komen pas echt tot leven in de praktijk. Zie hieronder de klanten waar we tegendraads, toekomstgericht en met topvermaak gewerkt hebben aan hun positionering. 

Afbeelding1.jpg

2022-2023

RACESQUARE

Met je vrienden de strijd aangaan is sinds de komst van Racesquare totaal veranderd. &Gagement helpt Racesquare om de samen ontwikkelde positionering tot leven te brengen. Zowel het merk, de propositie als de performance. En met resultaat!

RACESQUARE. THE BATTLE IS ON!

2022-2023

RACINGNEWS365

Het razendpopulaire Racingnews365 wil niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd dé ontmoetingsplek zijn voor racefanaten. &Gagement helpt bij de positionering en de doorvertaling door middel van redactietraining. 

RACINGNEWS365. TAKE A SEAT IN THE REAL HOME OF MOTORSPORT. 

RacingNews365 redactietraining EN.jpg
Website_OS_2015_9-1030x687.jpg

2022

DE SPELEN

Hoe inspirerend is het als alle kinderen in hun basisschooltijd uit kunnen kijken naar een iconisch sportevenement met duurzame impact? &Gagement helpt NL Cares en Combiwel Sport met positionering en het tot leven brengen van hun programma De Spelen. 

DE SPELEN. ALLE KINDEREN BEWEEGPLEZIER.

2022

EXCELLENT SCHEIDEN

Een turbulente achtbaan. Dat is het op het moment dat je besluit uit elkaar te gaan. Excellent Finance ontwikkelde een dienst voor scheidingsbegeleiding en &Gagement bracht dit tot leven door middel van een nieuw platform. 

EXCELLENT SCHEIDEN. WE STAAN NAAST JE.

Avond settings- 130 1.jpg
bottom of page