top of page

ROTTERDAM PAKT POLEPOSITION

Rotterdam kent een primeur. Speciaal voor alle Formule 1-fans opent de grootste virtuele race experience van Nederland haar deuren in Hollywood Event Center. Met maar liefst 60 F1 sims én daarnaast nog vier full motion F1 simulators, het walhalla voor raceliefhebbers jong en oud. Dankzij de boordradio staan racers - anders dan bij karten - continu in contact met hun vrienden. Co-Founder Niels Roodenburg: “Racesquare Rotterdam is van het begin af aan al een groot succes geweest. Doordat we de toenemende vraag van zakelijke- en vriendengroepen nauwelijks meer aankonden, hebben we besloten de vestiging uit te breiden naar de grootste Racesquare tot nu toe. Zo kunnen we antwoord geven op deze immense vraag en nog meer groepen een levensechte racestrijd aanbieden.”


Brede doelgroep

“Onze doelgroep is heel breed. Van Formule 1-fans tot competitieve vriendengroepen en personeelsuitjes. Racen in sims is voor iedereen een fantastische ervaring. Om aan de groei van de markt te kunnen voldoen zijn we nu weer volledig uitgerust. Het is een indrukwekkend beeld, al die sims bij elkaar, en geeft een heerlijke vibe hier in Hollywood Event Center. We kijken er naar uit om de Rotterdamse fans een toffe ervaring te bieden!” Aldus marketingmanager Gabriel van Meerwijk.

Racen over elk circuit ter wereld

Dankzij de racesimulators van Racesquare, kunnen raceliefhebbers hun geluk beproeven op elk racecircuit ter wereld. De beelden van de circuits zorgen voor een levensechte ervaring, mede door het toevoegen van gele vlag-situaties en crashwaarschuwingen. Dankzij headphones kunnen deelnemers onderling met elkaar communiceren tijdens het racen. Dat is handig, want met de hoeveelheid aan simulators, biedt de racegrid in Rotterdam ruimte aan grote groepen. Uiteraard is het ook mogelijk om met een kleinere groep te komen racen. “De expansie van Racesquare past precies in de visie die we hebben voor Hollywood Event Center”, vertelt van Meerwijk. “Het is een plek waar high end leisure en hospitality samenkomen op één schitterende locatie.”


Racesquare & Hollywood Event Center

Gesitueerd op Rotterdam-Zuid, om de hoek van het welbekende Feyenoord stadion De Kuip, is Hollywood Event Center de perfecte uitvalsbasis voor vriendenuitjes, collegiale competitie of een dagje weg met het gezin. Niet alleen biedt Hollywood Event Center een real life race-experience aan, ook minigolf, escape rooms en diverse barspellen behoren tot de activiteiten. De samenwerking tussen Racesquare en Hollywood Event Center kwam in 2021 tot stand. Racesquare is een voorloper als het gaat om competitief racen met simulators en biedt op dit gebied de nieuwste technieken aan. De high end simulators zijn specifiek ontworpen om de race-ervaring zo realistisch mogelijk te maken.


&Gagement brengt positionering tot leven

De uitbreiding van Racesquare in Rotterdam is onderdeel van het tot leven brengen van het Racesquare merk, dat &Gagement begeleidt.
84 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page