top of page

RACESQUARE EN RACINGNEWS365 ZETTEN FORMULE 1-FAN OP POLEPOSITION

ROTTERDAM Formule 1-liefhebbers komen dit jaar nog meer aan hun trekken dan voorgaande jaren. RacingNews365 en Racesquare gaan dit waarmaken. RacingNews365 is hét Formule1 platform van Nederland en Racesquare biedt 'The ultimate race experience' op 5 locaties door heel Nederland. Die combinatie van content en entertainment biedt racefans voor het nieuwe Formule 1 seizoen meerwaarde. Met live Formule 1 races, Formule 1- podcasts op locatie, racecontent op grootscherm en speciale RacingNews365-avonden. Met uitzondering van maandag alle dagen van de week toegankelijk.


Niels Roodenburg, directeur van Racesquare is blij dat ze dit jaar weer een volgende stap kunnen zetten. “Bij Racesquare hebben we afgelopen jaar vele racefans mogen ontvangen. Dat smaakt naar meer. We willen deze teams, collega’s en vriendengroepen nog veel meer bedienen komend jaar. Dat is de reden dat we samen met hét Formule 1-platform van Nederland: RacingNews365 zijn gaan kijken hoe we dat kunnen doen. En niet zonder resultaat.”


Korting voor members. Ruud Dimmers, CEO van RacingNews365, vult aan. “RacingNews365 is marktleider op het gebied van Formule 1 in Nederland. Als platform blijven wij onszelf ontwikkelen en zo hebben wij dit jaar ons membership platform gelanceerd. Hierbij komen de fans nog meer op poleposition te staan met extra content én prachtige samenwerkingen met bedrijven zoals Racesquare. RacingNews365 members kunnen daar met korting de strijd met elkaar aangaan en laten, maar er komt nog meer aan!”


Áltijd direct het Formule 1-gevoel De twee bedrijven hebben nagedacht hoe ze tijdens het nieuwe seizoen Formule 1-fans meerwaarde kunnen bieden. Ruud: “Dat loopt uiteen van spannende racefacts in alle venues tot het opnemen van onze Formule 1-podcast op locatie én speciale RacingNews365-avonden. Wij bieden racecontent en F1-kennis en Racesquare heeft zinderende locaties, met uitstekende keuken en precies het gevoel dat we willen bieden om fans het ultieme avondje uit te bieden.”


Speciale events Het komende seizoen staat er veel meer op het programma dan het heuse ‘home of Formula 1’-gevoel. Niels Roodenburg vult aan: “Tom Coronel komt masterclassesgeven, we hebben speciale arrangementen tijdens de Formule 1-races, met de motoren keihard over de speakers en de uitzendingen op groot scherm. Voor de echte (sim)racefanaten openen we een topcompetitie die parallel loopt aan de Formule 1-kalender; het Racesquare Championship.”


Positionerings- en activatiebureau &Gagement helpt Racesquare en RacingNews365 bij het tot leven brengen van hun Formule 1-verhaal. Formule 1-fans kunnen terecht op één van de vijf Racesquare-locaties in Zwolle, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Zandvoort.

Mart Roumen (&Gagement), Ruud Dimmers (RacingNews365) en Niels Roodenburg (Racesquare) vieren de samenwerking in Utrecht.

125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page