top of page

WAT WE DOEN

&Gagement maakt jouw verhaal tot herinnering. Dat is de basis wat wij doen voor onze klanten. Wat daarvoor nodig is? Een strakke positionering die tot leven komt. Waarmee je in het hoofd, hart & leven van je doelgroep komt. Dat betekent ook dat we geen positionering maken die in een bureaulade belandt. Een strategie zonder plan is niets waard. Samen met jou brengen we je positionering tot leven zodat je klanten je gaan omarmen. Daarom maken we niet alleen strakke positioneringen, maar activeren wij deze ook. Waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel je zelf wilt doen en wat je aan ons laat. 

Marnix ketende strateeg-0083.jpg

WAT WE KUNNEN BETEKENEN

De basis: jouw eigen &Gagement positionering. ​

  1. Spot on. Relevantie door in belevingswereld te stappen.

  2. Verantwoord. Een must voor ieder geloofwaardig verhaal.

  3. Praktisch. Jouw verhaal wordt pas een herinnering als we je merk tot leven gaan brengen. Aan de slag.

POSITIONERING? EN DAN? TOT LEVEN BRENGEN!

Dat kan via ons op de volgende manieren. 

Stomende bassist-0120.jpg

STOMENDE BASSIST

Wij nemen de regie in het tot leven brengen van jouw positionering. Als een stomende bassist geven wij ritme en toon aan. 

Supersub-0041 logo.jpg

SUPERSUB

Je hebt zelf de regie en speelt de wedstrijd met achtervang. Wij komen in het veld als er een een nieuw initiatief is dat erom vraagt dat er gas gegeven wordt en brengen deze volledig in lijn met je positionering.

APK-0017.jpg

MERK APK

Je hebt zelf regie over de strategie en de uitvoering van de positionering. Maandelijks komen wij intunen om te bekijken hoe het gaat en helpen je alles in lijn te brengen.

TEST JE MERK

Eerst aftasten wat we voor je zouden kunnen doen en wat een &Gagement positionering voor jou kan betekenen? Vraag dan een Quickscan aan. Daarin maken we een eerste analyse van jouw uitdagingen en schetsen we hoe we je kunnen helpen om je businessdoelen te halen. 

bottom of page