top of page

WAT WE DOEN

Wij spreken de hele dag ondernemende professionals, zoals jij. En wat ontdekken we? Zij zijn heel vaak niet op zoek naar 'een verhaal', en al helemaal geen 'positionering'. Wat willen zij wel? 
 


 

Herken je je in deze wensen? Dat snappen we! En dat kunnen we fixen!

 

Wat je vraag ook is, een onvervangbaar verhaal is het basis ingrediënt van jouw marketingsucces. Dat doen we door te focussen op hoe je spot on kunt zijn voor jouw specifieke doelgroep. We gaan een rol van betekenis spelen in hun leven. En samen strijden voor die plek in hun hoofd, hart & leven. 

Samen met jou maken we van je marketing een succes. Daarvoor is je eigen, onvervangbare verhaal het basis ingrediënt. Het betekent dat we echt kijken naar de lange termijn: we bouwen een ijzersterke basis en brengen dat tot leven. Elke keer opnieuw. Op een manier die past. Zodat je doelgroep het gaat erkennen, herkennen en omarmen.

 

En - daar komt ie - zodat je meer omzet genereert, nieuwe klanten je vinden, interactie met je doelgroep toeneemt en al je andere professionele (ja, zo zijn we dan ook wel weer) dromen uitkomen. 


Geloof ons als we zeggen dat wij weten hoe we een verhaal tot herinnering moeten maken. Dat is immers onze corebusiness. We kunnen ons goed voorstellen dat het voor jou lastig is om in te beelden hoe dat voor jouw bedrijf en merk werkt. Twijfel je hierover? Dan kunnen we eerst een quickscan uitvoeren om jouw merk door te lichten. 

Asset 17_3x.png

1. DE BRAINSTORM

SAMEN KOMEN WE TOT JE KERNWAARDES.

Asset 17_3x.png

3. DOELGROEP &

ROL

UNIEKE ROL DIE WE GAAN SPELEN IN LEVEN VAN JE KLANT?

Asset 17_3x.png

5. STRATEGIE  & FASERING

HOE WE MET DIT VERHAAL HET VERSCHIL GAAN MAKEN?

Asset 17_3x.png

2. MISSIE & VISIE

STIP OP HORIZON WAAR WE NAARTOE WERKEN.

Asset 17_3x.png

4. BEWIJSLAST & MANIFEST

JOUW SPOT ON VERHAAL, TASTBAAR VOOR IEDEREEN.

Asset 17_3x.png

6. KICK-OFF & PRESENTATIE

MARKETINGSUCCES MOET EEN GEDEELD SUCCES ZIJN.

ZES WEKEN VOLLE AANDACHT

In zes weken komen we samen tot jouw onvervangbare verhaal. Iedere week bouwen we een nieuwe laag en na zes weken staat het fundament. Jouw spot-on verhaal. We beloven 200% aandacht voor onze klanten. Daarom is onze ruimte beperkt en werken we in slots van 6 weken. Wanneer we tijd voor jou kunnen vrijmaken? Zie de slots hieronder. 

 

Je krijgt een strategie, een stappenplan en een volgorde hoe jij je merk voor je klanten definitief en sprankelend tot leven gaan brengen. Je kan dus vanaf 'morgen' aan de slag! 

3R1A1518-bewerkt laag_edited.jpg

IK WIL EEN SLOT

Zes weken 200% aandacht voor jouw onvervangbare verhaal

UITGEBREID

Ik wil niet alleen een strak bedrijfsverhaal, maar ook dat het tot leven gebracht wordt. 

bottom of page