top of page

WAT IS &GAGEMENT

&Gagement is een tegendraads Rotterdams positionerings- en activatiebureau. Waarom? Wij geloven dat je met een strakke positionering 6-2 voor staat. Bij ons is positionering geen strategisch geneuzel. Wij maken een strak verhaal waarmee je een onvervangbare plek in het hoofd, hart en leven krijgt van je klanten. Positionering tot leven brengen, dat is wat ons drijft en wat jou als ondernemer succes gaat opleveren. Wie wij zijn?

Marnix ketende strateeg-0064_edited.jpg

Meet ons team van vooruitstrevende maatschappelijk gedreven marketeers en makers die elkaar als geen ander aanvullen. Die ideeën en plannen samen tot grote hoogte brengen. En dat op onnavolgbare wijze doen. Wij staan te popelen om samen voor ondernemers aan de slag te gaan om die onvervangbare plek in het hoofd, hart en leven te veroveren. Sterker nog. Dat doen we al!

&GAGEMENT IS SAMEN WINNEN

Wij geloven dat ons werk pas succesvol is als het door alle betrokkenen wordt gedeeld als 'eigen succes'. Daar besteden we veel aandacht aan binnen en buiten onze projecten. Wij staan voor inclusiviteit en diversiteit, en als erkend leerbedrijf werken we aan de toekomst van morgen. Want ook &Gagement zelf is schatplichtig aan mensen die ons hielpen dit een succes te maken.

In het bijzonder zijn we erkentelijk voor de Raad van Advies die ons met raad en daad bijstaat.

TONE OF VOICE

Zoals hier in Rotterdam te doen gebruikelijk is, is er wat ons betreft nooit een 'T' teveel. Een elftal aan klantbeloftes, oftewel: de drie T's

De toon die de &Gagement muziek maakt!

TOPVERMAAK

1. Draagvlak.

Jouw collega’s worden trotse ambassadeurs van je nieuwe merkverhaal

2. Sfeer.

Wij beloven flitsende samenwerking, waar je maar moeilijk afscheid van wil nemen.

3. Awardwinning.

Jouw merk krijgt maximale aandacht op branche-, marketing & eigen kanalen. 

4. Edgy.

Een voorstel hoe je jouw relaties kunt wegblazen met je nieuwe positionering.

Sportveld-0144.jpg

&GAGEMENT BIJBEL

Een faliekant succes maken van je bedrijf? Spelplezier vergroten? De prik van de cola of is het initiatief uit de bocht gegierd? Maak kennis met de taal van &Gagement voor meer begrip in conversaties. 

bottom of page