top of page

&GAGEMENT LANCEERT: CREATIEFABRIEK

Spot on uitingen om jouw merk voor 100% te laten schitteren


In het bruisende Rotterdam, waar de moderne skyline samensmelt met jaren '50 charme, wordt een revolutie ontketend op het gebied van merkpromotie. Er is geen betere plek om jouw merk tot leven te laten komen dan bij een bureau in deze dynamische metropool. &Gagement heeft de sleutel tot merksucces gevonden met hun nieuwste lancering: De Creatiefabriek.


Pionier in (audio)visuele kunstwerken

De Creatiefabriek, geïnitieerd door &Gagement, belooft Rotterdamse ondernemingen en bedrijven een totaal nieuwe manier om hun merk te promoten en te laten floreren. Hier komen de allerbeste professionals op het gebied van video, beeldbewerking, audio, en animaties samen om niet zomaar eenvoudige uitingen te creëren, maar ware (audio)visuele kunstwerken. Jouw merk wordt niet alleen gepromoot; het wordt tot leven gebracht met creativiteit en verfijning.


Een wereld van mogelijkheden

De Creatiefabriek biedt talloze manieren om jouw merk te laten schitteren op kanalen die naadloos passen bij jouw positionering en doelgroep. Opvallende banners naast poppodia? Steigerdoeken in de stad, die voorbijgangers onmiddellijk naar jouw merk trekken? Animaties op stations schermen die jouw merk kraakhelder en boeiend overbrengen aan de reizigers?


Met de opkomst van korte video's in de digitale wereld, zet De Creatiefabriek in op de kracht van platforms zoals Instagram en TikTok. Hier worden jouw merkverhalen omgetoverd tot opvallende Instagram Reels met een twist, terwijl TikTok live reports je producten en diensten rechtstreeks naar de timelines van je volgers brengen. De Creatiefabriek levert de grappigste video's die het publiek doen lachen, maar vooral jouw merk in het middelpunt van de aandacht plaatsen.


Huizenhoge steigerdoeken die voorbijgangers niet alleen door de stad leiden, maar hen ook met verstomming slaan als ze jouw merk zien? Jouw merk op de boarding in voetbalstadions van de nummer 1 tot en met 17? Waar duizenden fans je boodschap zullen zien terwijl ze hun favoriete team aanmoedigen. Zo gefixt! En degenen die onderweg zijn, kunnen jouw video's en animaties checken in treinen en bussen, waardoor reizigers direct worden opgetild en jouw merk onbewust in hun gedachten gehamerd wordt.


Dé toekomst voor merken.

"In een tijd waar automatisch generieke uitingen zo'n gemeengoed zijn geworden dat ik mijn LinkedIn-timeline niet eens meer durf te openen is er een schreeuwende behoefte aan spot on uitingen. Merkeigen, eigentijds, tegendraads en verrassend. Dat is waar de creatiefabriek voor staat", zegt Mart Roumen, oprichter van &Gagement en genomineerd voor de Reclamebureau 100. "Wij bieden een grenzeloze reeks mogelijkheden om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen. Het is de perfecte gelegenheid om je merk op de kaart te zetten en de aandacht van je doelgroep te grijpen. Met (audio)visuele kunstwerken die de zintuigen prikkelen en uitingen die in het geheugen gegrift blijven, is Rotterdam dé plek waar jouw merk tot leven komt."


Merkstrateeg Marnix Vriend vult hem aan: "We zien dat als de merkstrategie en positionering bij klanten is neergezet er eigenlijk vanzelf enthousiasme is om dit gloednieuwe verhaal tot leven te brengen voor klanten. Liever gisteren dan vandaag. Nu we de Creatiefabriek hebben, is het makkelijk om vanuit die merkstrategie direct antwoord te kunnen geven op die vragen. Van merkstrategie, campagnestrategie en mediastrategie tot creatie. Daarmee is &Gagement in één jaar tijd doorgegroeid tot een volwaardig positionerings- , campagne- en activatiebureau."


De Creatiefabriek

Alleen voor merken die durven.
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page