top of page

SAMENWERKING &GAGEMENT & MKB ROTTERDAM RIJMOND OM ONDERNEMERS TE INSPIREREN

Een opmerkelijke samenwerking is tot stand gekomen tussen &Gagement, een gerenommeerd bureau dat bekend staat om zijn expertise in het inspireren van ondernemers, en MKB Rotterdam Rijnmond. De alliantie belooft een nieuwe impuls te geven aan de vertegenwoordiging en inspiratie van ondernemers in de regio.


De samenwerking werd bezegeld toen MKB Rotterdam Rijnmond besloot om juist &Gagement te benaderen voor het versterken van hun partnerpropositie. "Het is een eer om door dé club die alle ondernemers in Rotterdam kent, inspireert en vertegenwoordigt te worden gekozen voor deze samenwerking", aldus een enthousiaste Mart Roumen, oprichter van &Gagement.


Op de foto, vastgelegd door Jack Kriek, stralen Mart Roumen en Yvette Huijsmans-Van Schie, de voorvrouw van MKB Rotterdam Rijnmond, naast elkaar. De beelden spreken boekdelen over de vastberadenheid en het enthousiasme van beide partijen om samen te werken aan het versterken van de positie van ondernemers.


De focus van de samenwerking ligt op het verbeteren van de partnerpropositie van MKB Rotterdam Rijnmond en het nog effectiever in de markt zetten ervan. "We zijn vastbesloten om dit tot een succes te maken en kijken uit naar wat de toekomst nog meer te bieden heeft", voegt Roumen toe.


Als blijk van waardering en dankbaarheid werd een speciaal Rotterdams aandenken, in de kenmerkende &Gagement-kleuren, overhandigd.


De samenwerking tussen &Gagement en MKB Rotterdam Rijnmond belooft een opwindende nieuwe fase in te luiden voor ondernemers in de regio, met innovatieve ideeën en een gezamenlijke drive om succes te behalen.




6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page