top of page

NIEUWE KLANT: PROPERTY PARTNER

In de wereld van ondernemers zijn er degenen die gewoonweg hun gang gaan, anderen die het proberen, en sommigen die actief bouwen aan hun weg naar succes. En dan zijn er ondernemers zoals Property Partner, die investeren en een solide bedrijf opbouwen vanuit een doordachte filosofie.


Links: Maximiliaan Savonije

Rechts: David Maarse


Met trots kondigen wij aan dat &Gagement de afgelopen maanden Property Partner heeft bijgestaan in het ontwikkelen van hun positionering, identiteit, filosofie en zelfs hun eigen 'wetboek'! Deze vastgoedpioniers streven naar de overgang van 'vastgoed' naar 'vast beter' door de traditionele en soms conservatieve vastgoedwereld te verlichten met zelfspot, humor en nieuwe energie. Een uitdagende missie in een sector waar veel te winnen is en waar de relaties tussen huurders en verhuurders, eigenaars en beheerders, en projectontwikkelaars en woningbezitters soms vastlopen. Property Partner is vastbesloten om het fundament van de vastgoedsector te versterken, gebouwd op waardevolle relaties in plaats van beton.


"Houd deze club in de gaten. Want nu begint het pas. Komende tijd ligt de focus op 'de goede dingen doen' in de marketing, gevolgd door het 'goed doen' van de dingen, en dan kun je niet meer om ze heen. Laten we eerlijk zijn: vastgoed is iets waar iedereen mee te maken heeft, of je het nu wilt of niet," aldus oprichter Mart Roumen over de samenwerking.


Property Partner zoekt ook nieuwe energie in de samenwerkingspartners. Maximiliaan Savonije, Partner & Lead Marketing, zegt hierover: "Property Partner is er voor iedereen; &Gagement stelt ons in staat om ook jou op een leuke manier bij onze missie te betrekken."


Op naar vele succesvolle jaren en een vastgoedwereld vol vernieuwende energie! 🔥


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page