top of page

&GAGEMENT IS ERKEND LEERBEDRIJF

Om invulling te geven aan onze maatschappelijke rol als onderneming heeft &Gagement na een grondige keuring het stempel 'Erkend Leerbedrijf' gekregen. Dat wil zeggen dat officieel MBO-stagiairs voor &Gagement kunnen kiezen als springplank van hun carrière.
Bouwen aan hun en onze toekomst.


Een stage bij &Gagement is opgebouwd uit zeven verschillende stappen.


Zoek, vind & match

We komen in contact met elkaar en bepalen of een stage bij &Gagement geschikt is.


Intake

Als dat het geval is, gaan we een volgende fase in en bespreken we vooral wat jouw persoonlijke doelstellingen zijn. Uiteraard behandelen we ook de vereisten vanuit de onderwijsinstelling en hoe jij het maximale uit je stage bij &Gagement zou kunnen halen. Wij lichten aan onze kant toe wat &Gagement voor een (gaaf) bureau is en hoe wij werken.


Onboarding

Als we dit allemaal weten kunnen we echt gaan bouwen aan de stage. Bij de onboarding lichten we alles toe over (digitale) toegang, over het gebouw, de borrels en eventuele andere dingen die op de planning staan. Je krijgt een toegangspas, een (huur)laptop en toegang tot alle benodigde systemen.


Eerste weken

Tijdens de eerste weken loop je mee bij minimaal twee (totaal) verschillende klanten, zodat je grip krijgt op ons werkveld, hoe we werken en hoe organisaties praktisch werken. Probeer deze tijd te gebruiken om zoveel mogelijk (domme bestaan niet) vragen te stellen over alles. Wij proberen je nieuwsgierigheid te triggeren.


Opdrachtfase

Nu we weten welke doelstellingen je hebt, en nu jij snapt hoe wij met onze klanten werken kunnen we een goede en scherpe opdracht bedenken waarin jij furore kan maken en vooral veel kan leren. In deze fase hebben we minimaal dagelijks contact en spreken we wekelijks over hoe je je voelt, je doelen en hoe het gaat.


Opleveringsfase

Als het goed is ben je nu op het moment dat jouw project langzaam opgeleverd kan gaan worden. We doen helemaal aan het begin van deze fase nog een check-in om te kijken wat en of je nog dingen mist. En doen een korte check met de onderwijsinstelling, zodat we goed weten hoe je straks kunt knallen tijdens een eindpresentatie. Als je wilt bedenken we een gave locatie. Misschien wel bij één van onze klanten. Als dit allemaal goed gaat presenteer je voor ons, voor school en voor eventuele stakeholders jouw eindverhaal. We zijn benieuwd!


Outrofase

In een snelgroeiend bedrijf zijn er altijd kansen. Als we onder de indruk zijn van onderdelen van jouw werk, stage of opdracht is de kans groot dat we je benaderen voor (freelance) werk, een junior baan of wellicht een verlengde stage. Uiteraard proosten we eerste op jouw periode aan boord bij ons. Met wellicht een mooi kado.


Nazorg

Na een half jaar nodigen we je uit om nog eens langs te komen. We zijn benieuwd naar je verhalen en wat je hebt meegemaakt!


Op dit moment heeft &Gagement twee stagemogelijkheden:

Mediavormgever, niveau 4, MBO

Marketing & Communication Specialist, niveau 4, MBO

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page