top of page
 • Foto van schrijverMart Roumen

VACATURE: STRENGE EINDREDACTEUR POWERPOINT

Doordat we in onze skybar, hartje Rotterdam, vrijwel letterlijk door het dak knallen zijn we op zoek naar gedreven bazen die samen met ons dit avontuur aan gaan. Ben jij een PowerPoint-tovenaar die elk presentatiedocument kan omtoveren in een meesterwerk? Ben jij de eindredacteur die we zoeken om onze presentaties naar het volgende niveau te tillen?


"Wat een rommel hebben jullie er nu weer van gemaakt", is waarschijnlijk de eerste zin die je verzuchtend tegen ons aanhoudt. Maar je snapt wat we bedoelen. En gaat aan de slag.


Als eindredacteur PowerPoint ben je verantwoordelijk voor het opstellen, redigeren en perfectioneren van de presentaties van onze klanten. Van het optimaliseren van de vormgeving tot het verbeteren van de inhoud, jij bent de go-to persoon om onze presentaties er professioneel en indrukwekkend - nee, awardwinning - uit te laten zien.


Verantwoordelijkheden:

 • Het bewerken en perfectioneren van PowerPoint-presentaties, inclusief het verbeteren van de opmaak en stijl, het aanpassen van de inhoud en het toevoegen van visuele elementen.

 • Het zorgen voor consistentie in de presentaties van onze klanten, zowel in stijl als in inhoud.

 • Je doet suggesties voor rammende tussenzinnen die het verhaal de nodige lijm geven om het smeuïg genoeg te maken.

 • Het werken aan meerdere projecten tegelijk, waarbij je rekening houdt met deadlines.

 • Het up-to-date houden van jouw kennis van de nieuwste presentatietechnologieën en -ontwerptrends.

 • Je lacht ons uit omdat we nog met PowerPoint werken en weet veel betere systemen.

Jouw profiel:

 • Je krijgt geen paniek in je ogen als we op woensdag zeggen dat we vrijdag moeten presenteren.

 • Je bent bekend met de nieuwste presentatietechnologieën en ontwerptrends en weet hoe je deze in de praktijk moet toepassen.

 • Je bent een PowerPoint-expert en kent de software van binnen en van buiten.

 • Je hebt oog voor detail en een onberispelijk gevoel voor stijl en vormgeving.

 • Je bent een meester in time management en kunt goed omgaan met strakke deadlines.

 • Je houdt van awards winnen.


Getriggerd?

Wees welkom als freelancer of projectmedewerker bij &Gagement. Mogelijkheden op een (vast) dienstverband zijn er op termijn ook. Voor een BV van nog geen twee maanden oud komt dat voor nu iets te vroeg.


De koffie staat niet klaar, maar maken we ter plekke uiteraard. Op misschien wel het vetste kantoor van Nederland. Op het penthouse van ‘Rotterdam Building’ (13e verdieping), kijk je uit over de hele stad! Tussendoor wegdromen kan dus zo nu en dan. Deels vanuit huis werken ook.


Het slechte nieuws? Bij super goed weer zie je Amsterdam, maar dat terzijde.


Over &Gagement:

&Gagement is hét tegendraadse positioneringsbureau van Nederland. Wij helpen merken aan een ijzersterk en onvervangbaar verhaal waarmee we er voor zorgen dat hun klanten zich gaan identificeren met het verhaal.


Hoe we dat doen?

Verantwoordelijk! Het moet een succes zijn voor de doelgroep, minderheden en geen hypotheek leggen op de (duurzame) toekomst.

Spot on! Wij veroveren niet alleen een onvervangbare plek in het hoofd en hart van de doelgroep, maar ook in hun leven.

Praktisch! Geen filosofisch geneuzel (tijdens werktijd). Onze klanten moeten met deze nieuwe positionering direct praktisch aan de slag kunnen gaan.


Wij staan voor onze kernwaardes ‘toekomstgericht’ zijn ‘tegendraads’, zowel inhoudelijk als in onze bedrijfscultuur. Belangrijkste is dat we door ons werk óók een leuke tijd willen hebben. Wij hebben dat ‘topvermaak’ genoemd. Er is ruim baan voor voetbaltalk en humor, terwijl we zicht op de bal houden. En hopelijk die 6-2 snel maken. Dat betekent goed werk afleveren.


Omdat wij geloven dat een cultuur bouwen samen met goede mensen ook een investering is betalen we goed & snel. In overleg bepalen we wat dat voor jou betekent.


Kortom:

Wij maken van ieder verhaal een herinnering.


Spring jij aan boord van deze positionerings- en activatiespeedboot? Je bent meer dan welkom! Reageer zo snel mogelijk door je motivatie te sturen naar Mart Roumen, oprichter van &Gagement. Dat kan via boomerkanalen zoals mail (kantoor@ngagement.nl) of stuur een appje.
61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page