top of page

VACATURE: DATA-ENTHOUSIASTE PERFORMANCE MARKETEER

Doordat we in onze skybar, hartje Rotterdam, vrijwel letterlijk door het dak knallen zijn we op zoek naar gedreven bazinnen (m/v) die samen met ons dit avontuur aan gaan. Ben jij een performance marketeer met een passie voor data en resultaatgerichte marketing? Wil jij jouw analytische vaardigheden gebruiken om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken?


Als performance marketeer bij &Gagement ben je verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en optimaliseren van resultaatgerichte marketingcampagnes voor onze klanten. Je werkt nauw samen met ons team van creatievelingen en specialisten om de beste resultaten te behalen.

Verantwoordelijkheden:

 • Het opstellen van de performance marketingstrategieën voor onze klanten, gericht op conversie en ROI.

 • Het opzetten en beheren van betaalde campagnes op verschillende kanalen zoals Google, Meta, Tiktok en LinkedIn. En wat er ook mag gaan komen in de toekomst.

 • Het analyseren van data en het identificeren van kansen om campagnes te optimaliseren en de ROI te verhogen.

 • Het monitoren van campagne prestaties en het rapporteren van resultaten en aanbevelingen aan onze klanten.

 • Het bijhouden van trends en ontwikkelingen in de performance marketingindustrie en het implementeren van nieuwe tactieken en tools.

 • Je voegt spice - &Gagement - toe aan je werk.


Jouw profiel:

 • Je krijgt geen paniek in je ogen als we je door een project heen praten.

 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en weet hoe je data moet gebruiken om beslissingen te nemen en campagnes te optimaliseren.

 • Je bent resultaatgericht en weet hoe je de KPI's van onze klanten kunt overtreffen.

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet hoe je jouw analyses en aanbevelingen kunt uitleggen aan onze klanten.

 • Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de performance marketingindustrie en hebt ervaring met het implementeren van nieuwe tactieken en tools.

Getriggerd?

Wees welkom als freelancer of projectmedewerker bij &Gagement. Mogelijkheden op een (vast) dienstverband zijn er op termijn ook. Voor een BV van nog geen twee maanden oud komt dat voor nu iets te vroeg.


De koffie staat niet klaar, maar maken we ter plekke uiteraard. Op misschien wel het vetste kantoor van Nederland. Op het penthouse van ‘Rotterdam Building’ (13e verdieping), kijk je uit over de hele stad! Tussendoor wegdromen kan dus zo nu en dan. Deels vanuit huis werken ook.


Het slechte nieuws? Bij super goed weer zie je Amsterdam, maar dat terzijde.


Over &Gagement:

&Gagement is hét tegendraadse positioneringsbureau van Nederland. Wij helpen merken aan een ijzersterk en onvervangbaar verhaal waarmee we er voor zorgen dat hun klanten zich gaan identificeren met het verhaal.


Hoe we dat doen?

Verantwoordelijk! Het moet een succes zijn voor de doelgroep, minderheden en geen hypotheek leggen op de (duurzame) toekomst.

Spot on! Wij veroveren niet alleen een onvervangbare plek in het hoofd en hart van de doelgroep, maar ook in hun leven.

Praktisch! Geen filosofisch geneuzel (tijdens werktijd). Onze klanten moeten met deze nieuwe positionering direct praktisch aan de slag kunnen gaan.


Wij staan voor onze kernwaardes ‘toekomstgericht’ zijn ‘tegendraads’, zowel inhoudelijk als in onze bedrijfscultuur. Belangrijkste is dat we door ons werk óók een leuke tijd willen hebben. Wij hebben dat ‘topvermaak’ genoemd. Er is ruim baan voor voetbaltalk en humor, terwijl we zicht op de bal houden. En hopelijk die 6-2 snel maken. Dat betekent goed werk afleveren.


Omdat wij geloven dat een cultuur bouwen samen met goede mensen ook een investering is betalen we goed & snel. In overleg bepalen we wat dat voor jou betekent.


Kortom:

Wij maken van ieder verhaal een herinnering.