top of page

VACATURE: FIJNBESNAARDE CAMPAIGN MANAGER

Doordat we in onze skybar, hartje Rotterdam, vrijwel letterlijk door het dak knallen zijn we op zoek naar gedreven bazinnen (m/v) die samen met ons dit avontuur aan gaan. Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en doelgerichte Campaign Manager om ons marketingbureau te versterken. Als jij de juiste mix van creativiteit, strategie en moed hebt om onze klanten naar de top van hun branche te brengen, dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Campaign Manager bij ons bureau ben jij de motor achter de meest onverschrokken marketingcampagnes die de wereld ooit heeft gezien. Met jouw ontembare geest, scherpe strategisch inzicht en legendarische vaardigheden op het gebied van digitale en ouderwetse boomer marketing, ga jij samen met ons team voor goud. Of voor de 6-2, zeggen we altijd in Rotterdam.


Verantwoordelijkheden:

 • Het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van awardwinning marketingcampagnes die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

 • Het identificeren en implementeren van de nieuwste marketingkanalen en -technieken om ervoor te zorgen dat de klant een onvervangbare plek in het hoofd, hart & leven van hun klanten krijgt. Bam!

 • Het analyseren en verklaren van campagneresultaten om kansen voor een nóg betere awardwinning campagne te schetsen.

 • Het beheren van de budgetten voor de campagnes en bijsturen als nodig.

 • Het werken in een &Gagement-team om de doelen van onze klanten te overtreffen.

 • Altijd extra &Gagement toevoegen. Formeel en informeel.

Jouw profiel:

 • Je hebt ervaring met campagnes en je krijgt niet de paniek in je ogen als er voorgesteld wordt om de deadline iets naar voor te halen.

 • Je hebt awards of wil ze winnen. ;)

 • Je hebt een uitgebreide kennis van digitale kanalen zoals Instagram & wellicht zelfs Tiktok, en ook ervaring met boomerkanalen zoals Google en email.

 • Je bent in staat om grote hoeveelheden gegevens te verzamelen en om te zetten tot informatie, die je om kan zetten tot inzichten.

 • Je hebt een grenzeloze energie en werkt op volle kracht om het onmogelijke te bereiken. Of awards te winnen.

 • Je bent een geboren leider en weet hoe je jouw team kunt inspireren en motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Getriggerd?

Wees welkom als freelancer of projectmedewerker bij &Gagement. Mogelijkheden op een (vast) dienstverband zijn er op termijn ook. Voor een BV van nog geen twee maanden oud komt dat voor nu iets te vroeg.


De koffie staat niet klaar, maar maken we ter plekke uiteraard. Op misschien wel het vetste kantoor van Nederland. Op het penthouse van ‘Rotterdam Building’ (13e verdieping), kijk je uit over de hele stad! Tussendoor wegdromen kan dus zo nu en dan. Deels vanuit huis werken ook.


Het slechte nieuws? Bij super goed weer zie je Amsterdam, maar dat terzijde.


Over &Gagement:

&Gagement is hét tegendraadse positioneringsbureau van Nederland. Wij helpen merken aan een ijzersterk en onvervangbaar verhaal waarmee we er voor zorgen dat hun klanten zich gaan identificeren met het verhaal.


Hoe we dat doen?

Verantwoordelijk! Het moet een succes zijn voor de doelgroep, minderheden en geen hypotheek leggen op de (duurzame) toekomst.

Spot on! Wij veroveren niet alleen een onvervangbare plek in het hoofd en hart van de doelgroep, maar ook in hun leven.

Praktisch! Geen filosofisch geneuzel (tijdens werktijd). Onze klanten moeten met deze nieuwe positionering direct praktisch aan de slag kunnen gaan.


Wij staan voor onze kernwaardes ‘toekomstgericht’ zijn ‘tegendraads’, zowel inhoudelijk als in onze bedrijfscultuur. Belangrijkste is dat we door ons werk óók een leuke tijd willen hebben. Wij hebben dat ‘topvermaak’ genoemd. Er is ruim baan voor voetbaltalk en humor, terwijl we zicht op de bal houden. En hopelijk die 6-2 snel maken. Dat betekent goed werk afleveren.


Omdat wij geloven dat een cultuur bouwen samen met goede mensen ook een investering is betalen we goed & snel. In overleg bepalen we wat dat voor jou betekent.


Kortom: