top of page

STEL JE DE VRAAG, BEN JE ONDERNEMER OF MANAGER?

Heel eerlijk: veel van onze klanten vinden het lastig om los te komen uit de dagelijkse paniekjes. Een verslag van ´het front´.

Een mailtje dat verkeerd valt?

Een aandeelhouder die op een opvallend moment de wenkbrauwen fronst?

Collega’s die de werkdruk te hoog vinden?

Stress over tegenvallende korte termijn verkopen?

Dashboards die in het rood schieten?


Het is super menselijk en verklaarbaar, maar veel ondernemers zijn druk – te druk – met de korte termijn.


Van paniekje naar paniekje rennen?

Herken je dit? Dat je To-do-lists uitpuilen. Het rennen van paniekje naar paniekje. Het 'antwoord geven' dat centraal staat de hele dag. Onrust door je volle mailbox. Urgente niet-belangrijke dingen nemen de hele werkweek over.


De analyse na een jaar &Gagement is dat veel ondernemende klanten zo druk zijn met het achter de oneindige stroom aan prikkels aanlopen dat het neerzetten van het bedrijf met oog op toekomst erbij inschiet. Effect? Nog meer korte termijnprikkels. Niet delegeren. Nog meer mails. Nog langer werken. Nog minder impact op de business.


Ben je manager of ben je ondernemer?

Stel je daarbij de vraag: ben ik aan het managen of ben ik aan het ondernemen? We merken dat de ondernemende mensen met wie we samenwerken aan het opbouwen van structuren ongelooflijk winnen aan strategische stuurkracht in hun bedrijf, dat ze een beter filter ontwikkelen om alle mailtjes en appjes te pareren en veel meer werkplezier.


Herken jij je in deze ondernemer-die-het-te-druk heeft? Let us know!

29 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page