top of page

MAJESTY PADEL GAAT MET &GAGEMENT PADELWERELD VEROVEREN

In een opwindende nieuwe samenwerking slaan Majesty Padel en &Gagement de handen ineen. Majesty Padel, bekend om hun top-notch rackets, kleding en accessoires die ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Deze strategische alliantie zal helpen om het merkverhaal van Majesty nog krachtiger te maken, met als eerste project het flink pimpen van de aankomende website.
"Padel is zo populair - en nog steeds groeiende. Nu is het tijd dat er ook merken bij komen die zich specifiek richten op het bedienen van die gigantische markt", vertelt Mart Roumen, founder van &Gagement. "Wij zijn klaar voor de padelrevolutie. Jij ook? Sluit je aan bij het topsegment van de padelsport!

"De geweldige jongens van &Gagement helpen ons om onze online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen", aldus de gloednieuwe klant.


Dit contact komt mede tot stand door de door Majesty Padel en Racesquare (&Gagement klant van het eerste uur) gesponsorde podcast Sportclash met Jaap Stalenburg en Chris Woerts, geproduceerd door PodcastJunkies. Sportgoeroe Jaap Stalenburg, betrokken bij het samenbrengen van deze partijen, merkt op LinkedIn op: "Ik ken Mart Roumen (van &Gagement, red) al jaren en veel beter is er niet in branding."


Waarvan akte ;)7 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page