top of page

VACATURE: HEMELBESTORMENDE VISUAL & MOTION DESIGNER

Doordat we in onze skybar, hartje Rotterdam, vrijwel letterlijk door het dak knallen zijn we op zoek naar gedreven bazinnen (m/v) die samen met ons dit avontuur aan gaan. Wij zijn op zoek naar een hemelbestormende Visual & Motion Designer om ons snel groeiende bureau te versterken. Als jij een designer bent die snapt hoe wij door jouw visuele content met 6-2 kunnen winnen, dan willen we jou!


Je gaat werken in onze creatieve projectgroepen om hoogwaardige visuele content te bedenken en te creëren voor onze klanten. Met jouw skills, zorg jij ervoor dat onze klanten een onvervangbaar verhaal krijgen, waarmee ze hun concurrentie schaakmat kunnen zetten. Van animaties tot next-level video's, jij weet hoe je onze klanten kunt laten shinen.


Verantwoordelijkheden

 • Het ontwerpen en creëren van rammende visuele en bewegende content, zoals animaties, video's, en alles daartussenin.

 • Werken aan meerdere awardwinning projecten tegelijkertijd en deze tot een succesvol einde brengen.

 • Het begrijpen en doorvoelen van de merken van onze klanten en hoe jij hun verhaal op een onvervangbare manier kunt vertellen.

 • Het bedenken van creatieve concepten die onze klanten omarmen.

 • Het werken binnen een team van marketeers, designers, copywriters en andere helden om deze campagnes tot een succes te maken.

Wat maakt dat jij een &Gagement-bazin (m/v) zou kunnen zijn.

 • Je bent een absolute republikeinse Koningin (m/v) in het creëren van visuele content en hebt eerder al ongekend werk gemaakt.

 • Bij het denken en opleveren van je werk heb je altijd nog meer ideeën: "Het zou helemaal vet zijn als we (....)"

 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en meerdere projecten tegelijkertijd te managen.

 • Je hebt een oog voor sfeer en bent in staat om kritische feedback op een positieve manier te verwerken. Je schrikt niet van een feedbackronde extra, omdat we er nog niet helemaal zijn.

 • Je hebt een passie voor design en bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. In het bijzonder als het gaat om niet-boomerkanalen.

 • Je levert altijd dat extra stukje &Gagement. Formeel en informeel.

Getriggerd?

Wees welkom als freelancer of projectmedewerker bij &Gagement. Mogelijkheden op een (vast) dienstverband zijn er op termijn ook. Voor een BV van nog geen twee maanden oud komt dat voor nu iets te vroeg.


De koffie staat niet klaar, maar maken we ter plekke uiteraard. Op misschien wel het vetste kantoor van Nederland. Op het penthouse van ‘Rotterdam Building’ (13e verdieping), kijk je uit over de hele stad! Tussendoor wegdromen kan dus zo nu en dan. Deels vanuit huis werken ook.


Het slechte nieuws? Bij super goed weer zie je Amsterdam, maar dat terzijde.


Over &Gagement:

&Gagement is hét tegendraadse positioneringsbureau van Nederland. Wij helpen merken aan een ijzersterk en onvervangbaar verhaal waarmee we er voor zorgen dat hun klanten zich gaan identificeren met het verhaal.


Hoe we dat doen?

Verantwoordelijk! Het moet een succes zijn voor de doelgroep, minderheden en geen hypotheek leggen op de (duurzame) toekomst.

Spot on! Wij veroveren niet alleen een onvervangbare plek in het hoofd en hart van de doelgroep, maar ook in hun leven.

Praktisch! Geen filosofisch geneuzel (tijdens werktijd). Onze klanten moeten met deze nieuwe positionering direct praktisch aan de slag kunnen gaan.


Wij staan voor onze kernwaardes ‘toekomstgericht’ zijn ‘tegendraads’, zowel inhoudelijk als in onze bedrijfscultuur. Belangrijkste is dat we door ons werk óók een leuke tijd willen hebben. Wij hebben dat ‘topvermaak’ genoemd. Er is ruim baan voor voetbaltalk en humor, terwijl we zicht op de bal houden. En hopelijk die 6-2 snel maken. Dat betekent goed werk afleveren.


Omdat wij geloven dat een cultuur bouwen samen met goede mensen ook een investering is betalen we goed & snel. In overleg bepalen we wat dat voor jou betekent.


Kortom:

Wij maken van ieder verhaal een herinnering.Spring jij aan boord van deze positionerings- en activatiespeedboot? Je bent meer dan welkom! Reageer zo snel mogelijk door je motivatie te sturen naar Mart Roumen, oprichter van &Gagement. Dat kan via boomerkanalen zoals mail (kantoor@ngagement.nl) of stuur een appje.
68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page