top of page

&GAGEMENT TREEDT MET KNALLER IN VOETSPOREN ASML

Vrijdagavond 10 februari zal nog lang in het geheugen van &Gagement gegrift staan. Met een spraakmakend feest is het Rotterdamse positionerings- en activatiebureau officieel van start gegaan. Dominee Gremdaat had de eer om het bedrijf officieel in te zegenen. Dat deed de beroemde dominee op karakteristieke wijze.


Zo'n 100 ondernemers, relaties, klanten, vrienden en familie verzamelden zich op de 11e verdieping van Rotterdam Building voor de kick-off van &Gagement. De route erheen zorgvuldig op tientallen stoepen gespoten. Het ontgaat geen Rotterdammer.Zorgvuldig warmgespeeld door het wonderlijke muzikale trio Blaaskaak 'wij vervangen de DJ' kon het publiek zich laven aan de introductie van Marnix en Mart aan de hand van de 11 klantbeloftes van &Gagement.


Dominee Gremdaat

Hoogtepunt van het programma is het inzegenen van Dominee Gremdaat. In zijn speech gaf hij aan dat de vorige keer dat hem dat gevraagd werd in de jaren 80 was. Een jonge start-up ontstond onder de vleugels van Philips. Inmiddels beter bekend als ASML. Zo zie je maar weer. Alles wat deze Dominee aanraakt verandert in goud. Kent u die uitdrukking?

Geldt dat ook voor &Gagement? De toekomst zal het uitwijzen. Deze kick-off belooft in ieder geval al het goeds!


Terwijl Coverband Zwoel het publiek tot hogere sferen stuwt met hun levendige klassieke coverrepertoire, kunnen wij alleen maar zeggen: Topvermaak!

Dominee Gremdaat tijdens het inhuldigen van &Gagement.

&Gagement. Kent u die uitdrukking?

Coverband Zwoel in topvorm.

Trompettist Ivar van Blaaskaak breekt de borrel open.

263 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page