top of page

&GAGEMENT AAN DE SLAG VOOR IGNITENOW: 'ONTBRANDT DE CLEAN COOKING REVOLUTION'
Het koken op open vuur is een groot probleem in armere delen van de wereld. Het is verantwoordelijk voor meer doden per jaar dan malaria en HIV, een CO2 uitstoot vergelijkbaar met die van de luchtvaartindustrie, miljoenen brandwonden per jaar, de helft van de wereldwijde ontbossing en het op grotere afstand zetten van vrouwen in de maatschappij. Maar liefst een derde van de wereld kookt op deze manier en het heeft als een slowburner enorme impact op families, gemeenschappen en het klimaat.


IgniteNow heeft een sleutel in handen en biedt een alternatief met de cookestove. Dit is een oplossing die ervoor zorgt dat families meer familie kunnen zijn, werken en zelfontplooiing de plaats inneemt van hout sprokkelen en koken veiliger, sneller, leuker en makkelijker kan worden. Het zorgt ervoor dat iedereen hun potentieel meer kan benutten en er meer warmte komt in families, terwijl er minder hitte in de huizen is en de opwarming van de aarde wordt afgeremd.

Foto: IgniteNow


IgniteNow zoekt serieuze partners in het bedrijfsleven die deze missie willen ondersteunen. &Gagement gaat IgniteNow helpen aan dit onvervangbare verhaal, met netwerk en alles wat nodig is om samen de doelen te bereiken. "We zijn super blij om aan te kondigen dat we nu als bureau voor IgniteNow werken! We kijken er naar uit om met IgniteNow en Are We Europe te werken en samen de wereld te veranderen, verbeteren & 'veroveren'!" aldus Mart Roumen van &Gagement.


Meer informatie over IgniteNow is te vinden op hun website.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page