top of page

AMSTERDAMSE BIERBROUWER GAAT ORANJEPUBLIEK WINNEN MET KONINKLIJK BIERBrouwerij Het Paleisje grijpt het EK voetbal aan om een speciaal biertje te lanceren, waarmee de hoofden en harten van de uitbundige Oranjefans gewonnen moeten worden. Willems Oranje is zowel een knipoog naar ons opperhoofd en zijn liefde voor bier als naar het oranjegevoel dat hopelijk massaal gaat ontstaan komende weken. De Koninklijke touch maakt dat het niet alleen geschikt is om te proosten bij iedere goal, maar ook geschikt is voor de echte bierliefhebber, die wil genieten van een toegankelijke speciaalbier. 

 

Oprichter Justin Oosterveer van Brouwerij Het Paleisje straalt als hij praat over zijn nieuwe lijn. “Met Koningsdag zagen we al dat de dozen de deur uit vlogen, ik kan niet wachten totdat Memphis ons land straks in lichterlaaie zet. Dan verwacht ik pas echt dat we door het dak schieten.”  


 

Merk & marketingbureau &Gagement gaat de brouwer helpen om komende jaren uit te groeien tot een icoon in het Nederlandse bierlandschap. “Want laten we eerlijk zijn”, begint Mart Roumen van &Gagement. “Er zijn twee dingen die dit land verbindt. Dat is het Koningshuis en dat is bier. Brouwerij het Paleisje combineert deze feilloos. Koppel dat aan de nodige Amsterdamse bravoure en een super herkenbaar stijltje en de ingrediënten voor een prachtig merk zijn daar. We gaan er samen voor zorgen dat over enkele jaren niemand meer om deze brouwer heen kan. Te beginnen met dit EK voetbal.” 

  

Willems Oranje is te verkrijgen in Amsterdam en Utrecht bij vele supermarkten, of online bij https://hoppiness.nl/products/het-paleisje-willems-oranje  

  

Ga op Instagram naar @brouwerijhetpaleisje voor meer informatie.  

54 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page