top of page
3R1A1518-bewerkt laag.jpg

&GAGEMENT INTERIM KLUSSEN

Tijdelijke ondersteuning nodig voor vervanging van een collega? Een extra motortje achter je marketing en communicatie zetten om snelheid te maken? Een project naar een goed einde laten brengen? Wij zijn ook beschikbaar voor freelance klussen. Lees meer over de mogelijkheden en onze ervaring.

TIJDELIJKE VERVANGING

Zoek je tijdelijke vervanging voor een senior communicatie manager, brand manager, activatielead of teamlead communicatie? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn selfstarters met een ervaring in praktisch iedere branche. Daarmee ontzorgen wij jou direct. Ondertussen reiken wij proactief ideeen aan om meer impact te maken!

Afbeelding1.jpg

PROJECTMANAGEMENT

Een extra motortje nodig om een project te starten én naar een goed einde te brengen? Of heb je tijdelijk een frisse blik op marketing nodig om de boel in beweging te krijgen? Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen. Wij kunnen op locatie en van afstand aan de slag met jouw vraagstuk en uitdagingen.

MARKETINGMACHINE OPTUIGEN

Zit je met je bedrijf in een fase waarin het tijd wordt om nu eens echt een marketing machine op te tuigen? Dat kunnen wij niet alleen begeleiden vanuit ons kantoor, maar ook op locatie. Wij adviseren je, tuigen een marketingmachine voor je op en boeken ondertussen ook resultaat. De winkel blijft namelijk gewoon open. De schoorsteen moeten blijven roken. Enfin, je snapt 'm. 

RacingNews365 redactietraining EN.jpg
Website_OS_2015_9-1030x687.jpg

2022

DE SPELEN

Hoe inspirerend is het als alle kinderen in hun basisschooltijd uit kunnen kijken naar een iconisch sportevenement met duurzame impact? &Gagement helpt NL Cares en Combiwel Sport met positionering en het tot leven brengen van hun programma De Spelen. 

DE SPELEN. ALLE KINDEREN BEWEEGPLEZIER.

2022

EXCELLENT SCHEIDEN

Een turbulente achtbaan. Dat is het op het moment dat je besluit uit elkaar te gaan. Excellent Finance ontwikkelde een dienst voor scheidingsbegeleiding en &Gagement bracht dit tot leven door middel van een nieuw platform. 

EXCELLENT SCHEIDEN. WE STAAN NAAST JE.

Avond settings- 130 1.jpg
bottom of page