top of page
3R1A1518-bewerkt laag.jpg

&GAGEMENT CASES

Over hoe je een merk bedenkt, ontwikkelt, bouwt en tot leven brengt zijn er honderden ideeën. Veel bobo’s kloppen zich op de borst dat hún manier de beste – of erger – de enige is. Het marketingcommunicatie vak zit vol bureaus die de ‘gouden formule’ hebben.

Wij niet.

 

Wij zijn misschien één van de weinigen met de filosofie dat als je een hamer hebt, niet alle problemen op spijkers lijken.

 

Bij &Gagement maken we samen met jou je eigen verhaal, je positionering. En bedenken samen welke projecten in welke volgorde er nodig zijn om dit zo effectief mogelijk tot leven te brengen. Zodat je klanten het per direct gaan merken. Lees hieronder hoe we dit voor onze klanten op geheel eigen wijze hebben gedaan.

2023

HOGESCHOOL ROTTERDAM

Samen met organisatieadviesbureau Goed geschud helpt &Gagement de opleidingen Ondernemerschap & Retail Management: Entrepreneurship aan het begin van hun onvervangbare verhaal. Door middel van dagprogramma en brainstorms kunnen zij nu verder met hun 'hardcore' verhaal. 

Afbeelding1.jpg

2022-2023

RACESQUARE

Met je vrienden de strijd aangaan is sinds de komst van Racesquare totaal veranderd. &Gagement helpt Racesquare om de samen ontwikkelde positionering tot leven te brengen. Zowel het merk, de propositie als de performance. En met resultaat!

RACESQUARE. THE BATTLE IS ON!

2022-2023

RACINGNEWS365

Het razendpopulaire Racingnews365 wil niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd dé ontmoetingsplek zijn voor racefanaten. &Gagement helpt bij de positionering en de doorvertaling door middel van redactietraining. 

RACINGNEWS365. TAKE A SEAT IN THE REAL HOME OF MOTORSPORT. 

RacingNews365 redactietraining EN.jpg
Website_OS_2015_9-1030x687.jpg

2022

DE SPELEN

Hoe inspirerend is het als alle kinderen in hun basisschooltijd uit kunnen kijken naar een iconisch sportevenement met duurzame impact? &Gagement helpt NL Cares en Combiwel Sport met positionering en het tot leven brengen van hun programma De Spelen. 

DE SPELEN. ALLE KINDEREN BEWEEGPLEZIER.

2022

EXCELLENT SCHEIDEN

Een turbulente achtbaan. Dat is het op het moment dat je besluit uit elkaar te gaan. Excellent Finance ontwikkelde een dienst voor scheidingsbegeleiding en &Gagement bracht dit tot leven door middel van een nieuw platform. 

EXCELLENT SCHEIDEN. WE STAAN NAAST JE.

Avond settings- 130 1.jpg
bottom of page